Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - Re: [Fizinfo] CEU alulról nézve

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

Re: [Fizinfo] CEU alulról nézve


Chronological Thread 
  • From: Hajdu Csaba <hajdu.csaba AT wigner.mta.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: Re: [Fizinfo] CEU alulról nézve
  • Date: Mon, 15 May 2017 06:21:41 +0200 (CEST)
  • Authentication-results: smtp0.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=wigner.mta.hu


Tisztelt Raics Peter!

Engem nem zavar a politizalas(ba hajlo vita), csak az, hogy ekozben a _lenyegi_ kerdesek valasz nelkul maradnak (azaz nem az ervek fogytak el, hanem valaszok hianyoznak).

Ha semmi kar nem szarmazik ebbol, semmi haszon abbol, akkor megis, mi ertelme volt ennek a torvenymodositasnak? Plane egyeztetes nelkul, elkepeszto sebesseggel, jogszabalyokon atlepve?

Azt hiszem, erre nehez a politikatol fuggetlen valaszt adni, de kivancsian varom, ha valaki tud ilyet.

Valoban nem kene antiszemitizmust emlegetni (ahogy liberalis diktaturat es sunyi vadakat sem), hiszen ezek azok a reszletek, amelyek a vitazok szubjektiv allaspontjait tukrozik, es nem fog sikerulni egyetertesre jutni bennuk.

Az viszont sajnalatos teny, hogy a "gonosz" elleni kuzdelem, a nep "megvedese" velt, vagy valos fenyegetesektol szavazatokban kimutathato eredmenyt hozhat. Amig mas okot nem sikerul kimutatni a tortenesek mogott, jobb hijan marad ez a magyarazat, ami a jarulekos karokat nezve nagyon szomoru.

Valoban meger ennyit ez az allitolag lenyegi hatas nelkuli torvenymodositas?

Udvozlettel:
Hajdu CsabaArchive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page