Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Fwd: Energetikai pályázati lehetőség

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Fwd: Energetikai pályázati lehetőség


Chronological Thread 
  • From: Dr. Tamás Belgya <belgya.tamas AT energia.mta.hu>
  • To: Fizinfo <fizinfo AT lists.kfki.hu>, Energiausers <energiausers AT lists.energia.mta.hu>
  • Subject: [Fizinfo] Fwd: Energetikai pályázati lehetőség
  • Date: Thu, 17 Sep 2020 09:18:13 +0200
  • Authentication-results: smtp1.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=energia.mta.hu
  • Organization: MTA EK

Kedves Kollégák!

Tóth Tünde kollégánk ajánlotta az alábbi energetikai pályázati lehetőséget, egyetemisták részére.

Üdvözlettel, TamásAz ExxonMobil, a világ vezető energetikai cége, pályázatot hirdet egyetemi hallgatók, doktoranduszok számára a gazdasági fejlődés és a klímavédelem, a felelős és tiszta energiafelhasználás, az energiarendszer átalakításának, valamint a hagyományos és a megújuló energiaforrások innovatív összehangolásának témájában. A pályázaton részt vehetnek egyetemekkel közös kutatási és fejlesztési projektekben közreműködő szakemberek, munkacsoportok is.
Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy kollégáival segítsenek abban, hogy az Önök intézményében a pályázat minél több hallgatóhoz, potenciális pályázóhoz eljuthasson.
Ha van rá mód, kérjük, hogy az egyetemi hírlevélben vagy közösségi média felületeiken is értesítsék a pályázatról diákjaikat.
Amennyiben van rá lehetőség, a versenyhez kapcsolódó facebook tartalmak megosztását illetően is szívesen együttműködnénk Önökkel. Kérjük, ahogy amennyiben erre van az Önök részéről nyitottság, jelezzék, hogy melyik munkatársukkal tudnánk felvenni a kapcsolatot ez ügyben.

Mellékelten küldjük a pályázati kiírást magyar és angol nyelven (word és pdf formátumban is).

A pályázatról:
A pályázat során az Exxon olyan piacvezérelt és termék fókuszú kutatási projekt-ötleteket, projekteket és innovációs aktivitásokat keres a közép- és hosszú távú energiafelhasználás területén, amelyek egy új szemlélet vagy technológiai újítás használatával szeretnének megoldást találni egy, a verseny témájában felvázolt problémára, problémakörre. Műfaji és tudományos megkötés nincs, a zsűri ugyanakkor előnyben részesíti a gyakorlat-orientált pályamunkákat. Bármilyen fázisú projekttel vagy kutatási témával lehet pályázni, akár ötlet szintjén létezővel is.

A pályázat célja az energia területen az innovációs gondolkodás ösztönzése.

A pályázatra nevezni előregisztrációval lehet 2020. szeptember 25-ig a verseny internetes oldalán https://thedualchallenge.com/jelentkezes/ Az előregisztráció feltétele a pályázatok feltöltésének.
A pályamunkákat 2020. október 21-ig kell a verseny weboldalára feltölteni, melyre az előregisztráció lezárulását követően lesz lehetőség.
A versenyre vonatkozó információkkal kapcsolatban a honlapról is tájékozódhatnak az érdeklődők.

A győztes pályázó csapat és támogató tanára exkluzív, 4 napos szakmai látogatást nyer az ExxonMobil Brüsszeli kutatóközpontjába. A tanulmányúton a nyertesek betekinthetnek olyan fejlesztések munkáiba is, amelyeket az ExxonMobil még nem osztott meg a nyilvánossággal, illetve olyan szakemberekkel nyílik lehetőség szakmai eszmecserére, akik a legfontosabb energetikai kutatásokért felelnek. A fődíj mellett az ExxonMobil magyarországi központjában 2 hetes szakmai mentorálásban részesülnek egy vezető beosztásban lévő ExxonMobil alkalmazott mellett. A jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel a Kiíró fenntartja a jogot, hogy a díjazáson módosítson, amennyiben külső körülmények nem teszik lehetővé annak megvalósulását.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi címen dualchallenge AT uniomedia.com, illetve az emailben szereplő elérhetőségeinken.
Közreműködésüket köszönjük!

Tisztelettel:
Hengl Kriszta
+36707736437
kriszta.hengl AT uniomedia.com
ExxonMobil kommunikáció

--
------------------------------------
Dr. Tamás Belgya
Director of MTA EK EKBI
Deputy Director General of MTA EK
Address: MTA EK
Konkoly-T. út 29-33
1121 Budapest
Hungary
Reply to: belgya.tamas AT energia.mta.hu
Phone: +36-1-392-2531
Cell phone:+36-20-257-0655

Attachment: Innovációs verseny pályázati kiírás_HU.pdf
Description: Adobe PDF document

Attachment: Innovációs verseny pályázati kiírás_ENG.pdf
Description: Adobe PDF document

Attachment: Innovációs verseny pályázati kiírás_ENG.docx
Description: MS-Word 2007 document

Attachment: Innovációs verseny pályázati kiírás_HU.docx
Description: MS-Word 2007 document

Attachment: Exxon_DualChallenge.jpg
Description: JPEG image

Attachment: OK_Exxon_DualChallenge_s.jpg
Description: JPEG image
Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page