Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - Re: [Fizinfo] Oruljunk-e a letiltasnak?

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

Re: [Fizinfo] Oruljunk-e a letiltasnak?


Chronological Thread 
  • From: HAJDU Csaba <hajdu AT sunserv.kfki.hu>
  • To: FIZINFO AT LISTS.KFKI.HU
  • Cc:
  • Subject: Re: [Fizinfo] Oruljunk-e a letiltasnak?
  • Date: Sun, 6 Nov 2005 18:25:13 +0100 (MET)
  • List-archive: <http://sunserv.kfki.hu/pipermail/fizinfo>
  • List-id: ELFT HÍRADÓ <fizinfo.lists.kfki.hu>


Tisztelt Kollegak!

Ezt akartuk el?rni? Mert ha nem, akkor t?nyleg nincs mit ?nnepelni. :(

Sajnos tenyleg nincs mit unnepelni, sot, egyenesen szomoru, hogy mi sem igazan tudunk egyeterteni egymassal: Gna:dig Peter is eleg durvan megkapta itt a beosztasat...

Javaslatanak ketsegtelenul vannak kockazatos elemei is, de szerintem meg mindig jobb egy ilyen probalkozas, mint a semmitteves!

Esetleg kombinalhatnank az eddigieket: az ELFT, vagy az Akademia koordinalasaval ossze lehetne allitani egy anyagot mondjuk "Mit is mutat valojaban az Egely kerek?", vagy valami hasonlo hangzatos cimmel. Ezutan mar nem Egely eloadasanak torleset kene kerjuk, hanem ennek az anyagnak a bemutatasat kozvetlenul elotte, vagy utana. Itt szo eshetne akar a Peter fele javaslatrol is, hangsulyozva, hogy nem "akar anyagi aldozatok aran is kivancsiak vagyunk Egely eredmenyeire", ahogy itt elhangzott, hanem hogy a dij kituzesevel egy csalasra szeretnenk felhivni a figyelmet.

Vilagos, hogy ez a feladat egyaltalan nem halas, sok kilatastalan vita lehet majd belole szelhamosokkal, megtevesztett es/vagy buta emberekkel, akiknek az osszeeskuveselmeletek sokkal vonzobbak, mint a fizikaiak.

De vagy lepnunk kell valamit, vagy hallgassunk, mert ha Egely csak a belso vitainkrol es tehetetlensegunkrol ertesul innen, az biztosan a leheto legrosszabb.

Udvozlettel:
Hajdu Csaba

Ui., es viccen kivul: esetleg kommunikacios szakembert is be kellene vonni, ugyanis az igazi kuzdelem ezen a teren zajlik, nem pedig a szamunkra jobban ismert tudomanyos kozegben es modszerekkel.





Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page