Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Vállalatok irányítása számítógéppel - Garai Géza Szabadegyetem, Szfvár - élőben!

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Vállalatok irányítása számítógéppel - Garai Géza Szabadegyetem, Szfvár - élőben!


Chronological Thread 
  • From: Tepliczky István <level AT tepi.hu>
  • To: FIZINFO <fizinfo AT lists.kfki.hu>
  • Subject: [Fizinfo] Vállalatok irányítása számítógéppel - Garai Géza Szabadegyetem, Szfvár - élőben!
  • Date: Wed, 14 Sep 2016 03:23:01 +0200


www.galileowebcast.hu

Következő élő közvetítésünk szeptember 14-én, szerdán 18 órától:
Dr. Rádai Levente: Vállalatok irányítása számítógéppel
(Garai Géza Szabadegyetem, Székesfehérvár)

Az informatika és a mobil internet egyre gyorsuló fejlődésével a vállalati számítógépes információs rendszerek is robbanásszerű fejlődésnek indultak. A klasszikus üzleti tranzakció-feldolgozáson alapuló vállalatirányítási rendszerek mára rengeteg apró, okos megoldással egészíthetők ki, amelyek alkalmazzák a modern számítástechnikai megoldásoktól kezdve, a mobil eszközökön és szenzorokon át a közösségi hálózatokban rejlő lehetőségeket is, ezzel elősegítve a vállalatok hatékonyabb működését és vezetőik számára a gyorsabb döntéshozatalt, egyre pontosabb és részletesebb információk alapján. Ez az előadás betekintést nyújt az érdeklődők számára a számítógépes vállalatirányítási rendszerek múltjába, jelenébe és jövőjébe.

--------

A tudomány jeles évfordulóinak emlékére egy ismeretterjesztő előadás-sorozatot hirdetett meg az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar (AMK) a TIT Fejér Megyei Egyesületével együttműködésben, melyet az elkövetkező években is folytatunk. Szabadegyetemünk Garai Géza, a Videoton egykori legendás fejlesztőmérnöke nevét viseli. Az előadók az Óbudai Egyetem oktatói, valamint az egyetemmel kapcsolatban álló neves meghívott kutatók, szakemberek lesznek.

A Szabadegyetem célja, hogy egyszerre népszerű, a publikum számára érthető nyelven, ugyanakkor tudományos igényű, újdonságokkal tarkított, korszerű előadások keretében, neves előadók mutassák be világunk és a tudományos élet legidőszerűbb kérdéseit a hallgatóság számára.

Az előadás helyszíne: Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar - Székesfehérvár, Pirosalma u. 1-3., 101. terem


  • [Fizinfo] Vállalatok irányítása számítógéppel - Garai Géza Szabadegyetem, Szfvár - élőben!, Tepliczky István, 09/14/2016

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page