Skip to Content.
Sympa Menu

szfi-tt - [[Szfi-tt] ] Az SZFI TT Ügyrendjének aktuális szövege: SZFI-TT ülés: 2023. április 20. (csütörtök), de. 10 óra, 1-es épület Tanácsterem (jelenléti ülés)

szfi-tt AT lists.kfki.hu

Subject: A Wigner FK Tudományos Tanács SZFI szekciója

List archive

[[Szfi-tt] ] Az SZFI TT Ügyrendjének aktuális szövege: SZFI-TT ülés: 2023. április 20. (csütörtök), de. 10 óra, 1-es épület Tanácsterem (jelenléti ülés)


Chronological Thread 
  • From: "Pusztai, Laszlo" <pusztai.laszlo AT wigner.hu>
  • To: "Pusztai, Laszlo" <pusztai.laszlo AT wigner.hu>
  • Cc: Szfi Tt <szfi-tt AT lists.kfki.hu>
  • Subject: [[Szfi-tt] ] Az SZFI TT Ügyrendjének aktuális szövege: SZFI-TT ülés: 2023. április 20. (csütörtök), de. 10 óra, 1-es épület Tanácsterem (jelenléti ülés)
  • Date: Tue, 18 Apr 2023 11:40:34 +0200
  • Authentication-results: smtp012.wigner.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=wigner.hu

Kedves SZFI TT Tagok!


Mellékelem csütörtök délelőtti ülésünk első napirendi pontjának anyagát, az SZFI TT ügyrendjének jelenlegi szövegét. (Egyúttal köszönöm az eredeti verzióhoz fűzött megjegyzéseket!)

Kérlek benneteket, fussátok át és ha még maradt megosztani való gondolatotok az ügyrenddel kapcsolatban, osszátok meg velünk az ülésig -- hátha tényleg gyorsan meg tudunk egyezni.


Köszönöm a segítséget, minden jót,
P. Laci

Pusztai László
elnök,
Wigner SZFI TT




On 2023-04-17 13:17, Pusztai, Laszlo wrote:
Kedves SZFI TT Tagok!

Kis változás történt a tervezett programban: igazgatónk javaslatára ELSŐ napirendi pontként fogjuk tárgyalni az ügyrendet. Amennyiben nem jutunk dűlőre 15(-20) perc alatt, a napirendi pontot elnapoljuk.

Az ügyrend tárgyalását követően térünk rá a Domokos Péter által felhozott témákra. Ülésünknek erre a részére -- igazgatónk kérésére -- meghívjuk azon osztály- és csoportvezetőket, akik nem TT tagok, hiszen az elhangzottak az ő jövőbeni ténykedésükre is hatással lesznek.

Emlékeztetőül az ismertetendő témák:

1. Az SZFI PBB átalakítása
2. Beszámoló a teljesítményértékelés tapasztalatairól
3. Hosszú távú stratégiai kérdések

A csütörtöki viszontlátásig,
Minden jót kívánok!

P. Laci

Pusztai László
elnök,
Wigner SZFI TT


U.i.: Elnézést az önmagam papagájaként való működésért, de csak nem állom meg, hogy ide is ideírjam: "Kérek mindenkit, tegyetek meg mindent, hogy jelen tudjatok lenni az ülésen (úgyis régen találkoztunk már...). Ha ez mégsem lehetséges, legyetek szívesek akadályoztatásotokat mihamarabb jelezni Szilviának és nekem a szokásos e-mail címeken (Pothoczki.Szilvia és Pusztai.Laszlo 'at' wigner.hu) -- köszönöm!"

Attachment: WTT_SZFI_TT_ügyrend_20230418-kikuldve.doc
Description: MS-Word document




Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page