Skip to Content.
Sympa Menu

szfi-tt - [[Szfi-tt] ] Újabb emlékeztető és aktualizálás: SZFI-TT ülés: 2023. április 20. (csütörtök), de. 10 óra, 1-es épület Tanácsterem (jelenléti ülés)

szfi-tt AT lists.kfki.hu

Subject: A Wigner FK Tudományos Tanács SZFI szekciója

List archive

[[Szfi-tt] ] Újabb emlékeztető és aktualizálás: SZFI-TT ülés: 2023. április 20. (csütörtök), de. 10 óra, 1-es épület Tanácsterem (jelenléti ülés)


Chronological Thread 
  • From: "Pusztai, Laszlo" <pusztai.laszlo AT wigner.hu>
  • To: "Pusztai, Laszlo" <pusztai.laszlo AT wigner.hu>
  • Cc: Szfi Tt <szfi-tt AT lists.kfki.hu>
  • Subject: [[Szfi-tt] ] Újabb emlékeztető és aktualizálás: SZFI-TT ülés: 2023. április 20. (csütörtök), de. 10 óra, 1-es épület Tanácsterem (jelenléti ülés)
  • Date: Mon, 17 Apr 2023 13:17:28 +0200
  • Authentication-results: smtp012.wigner.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=wigner.hu

Kedves SZFI TT Tagok!

Kis változás történt a tervezett programban: igazgatónk javaslatára ELSŐ napirendi pontként fogjuk tárgyalni az ügyrendet. Amennyiben nem jutunk dűlőre 15(-20) perc alatt, a napirendi pontot elnapoljuk.

Az ügyrend tárgyalását követően térünk rá a Domokos Péter által felhozott témákra. Ülésünknek erre a részére -- igazgatónk kérésére -- meghívjuk azon osztály- és csoportvezetőket, akik nem TT tagok, hiszen az elhangzottak az ő jövőbeni ténykedésükre is hatással lesznek.

Emlékeztetőül az ismertetendő témák:

1. Az SZFI PBB átalakítása
2. Beszámoló a teljesítményértékelés tapasztalatairól
3. Hosszú távú stratégiai kérdések

A csütörtöki viszontlátásig,
Minden jót kívánok!

P. Laci

Pusztai László
elnök,
Wigner SZFI TT


U.i.: Elnézést az önmagam papagájaként való működésért, de csak nem állom meg, hogy ide is ideírjam: "Kérek mindenkit, tegyetek meg mindent, hogy jelen tudjatok lenni az ülésen (úgyis régen találkoztunk már...). Ha ez mégsem lehetséges, legyetek szívesek akadályoztatásotokat mihamarabb jelezni Szilviának és nekem a szokásos e-mail címeken (Pothoczki.Szilvia és Pusztai.Laszlo 'at' wigner.hu) -- köszönöm!"



On 2023-04-12 10:47, Pusztai, Laszlo wrote:
Kedves SZFI TT Tagok!

Ezúton is emlékeztetlek Benneteket a jövő hét csütörtök délelőtti jelenléti ülésünkre (2023. április 20., de. 10 óra, 1-es épület Tanácsterem).

A programot az alább megismételt beharangozóban találjátok. Ehhez annyi kiegészítést fűzök, hogy Szilviával kiizzadtunk egy ügyrend(-tervezet)et (ld. mellékelve) -- ha sikerül gyorsan megegyeznünk, akkor el fogadhatjuk a majdan kialakuló szöveget a jövő héten. Ez attól is függ természetesen, hogy az első 3 napirendi pont (melyek előadója igazgatónk) elviszi-e nagyon az időt -- ha igen, akkor az ügyrendet egy későbbi ülésünkön újra elővesszük.

Az ügyrenddel kapcsolatban természetesen várunk minden (reményeim szerint: építő) észrevételt, javaslatot, kritikát (ha beleírtok a mellékelt MS Word file-ba, akkor használjátok a 'változások követése' beállítást -- köszönöm!).

Kérek mindenkit, tegyetek meg mindent, hogy jelen tudjatok lenni az ülésen (úgyis régen találkoztunk már...). Ha ez mégsem lehetséges, legyetek szívesek akadályoztatásotokat mihamarabb jelezni Szilviának és nekem a szokásos e-mail címeken (Pothoczki.Szilvia és Pusztai.Laszlo 'at' wigner.hu) -- köszönöm!

A jövő heti viszontlátásig minden jót kívánok,
P. Laci


Pusztai Laszlo
elnök
SZFI TT





On 2023-03-29 09:00, Pusztai, Laszlo wrote:
Kedves SZFI-TT Tagok!


Először is, miután idén ezen a csatornán még nem találkoztunk, Boldog Új Évet kívánok mindannyiótoknak!

Igazából lassan ideje lett volna egy ülésnek egyszerűen csak a napi ügyek rövid áttekintésének érdekében is. Szerencsére igazgatónk jelezte, hogy neki több fajsúlyos témában is van mondanivalója, így következő ülésünk fontos találkozónak ígérkezik.

Még egyszer az időpont és a helyszín:

2023. április 20. (csütörtök), délelőtt 10 óra,
1-es épület Tanácsterem.

Az ülést jelenléti formában tartjuk.

A Domokos Péter által felvetett, általa ismertetendő témák:

1. Az SZFI PBB átalakítása

2. Beszámoló a teljesítményértékelés tapasztalatairól

3. Hosszú távú stratégiai kérdések


Ehhez még 4. pontnak hozzá szeretnénk tenni egy (remélhetőleg) rövid, leginkább a formai követelményeknek való megfelelés igénye által előkerült témát:

4. Az SZFI TT ügyrendjének elfogadása

E 4. pont tárgyalásának előfeltétele, hogy az ügyrendre vonatkozó javaslatunkat az ülés előtt legkésőbb 1 héttel meg tudjuk küldeni a TT tagjainak. Amennyiben e feltételnek nem leszünk(/leszek) képesek megfelelni, úgy a napirendi pont automatikusan kikerül a javasolt pontok közül.


Kérek mindenkit, hogy tegyetek meg minden tőletek telhetőt azt illető csütörtök délelőtt szabaddá tétele érdekében -- köszönöm!

Addig is minden jót kívánok,
P. Laci


Pusztai Laszlo
elnök
SZFI TT



Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page