Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Országos Szilárd Leó Fizikaverseny 2017-2022 Feladatok és Megoldások

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Országos Szilárd Leó Fizikaverseny 2017-2022 Feladatok és Megoldások


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Országos Szilárd Leó Fizikaverseny 2017-2022 Feladatok és Megoldások
  • Date: Thu, 24 Nov 2022 13:45:13 +0100

Tisztelt Lista, Kedves Kollégák!

Elkészült az Országos Szilárd Leó Fizikaverseny utóbbi 6 évének (2017-2022) anyagát bemutató könyv, a Verseny 25 éves történetét bemutató könyvsorozat negyedik tagja.

A Versenybizottság döntése alapján ennek a könyvnek az anyagát *szabadon letölthetővé* tettük annak érdekében, hogy az érdeklődő fizikatanárok és a Versenyre készülő diákok szabadon használhassák.  Az elektronikus (PDF) változat a https://szilardverseny.hu honlapról érhető el.

Ugyanakkor a könyv kinyomtatott, kötött példányaihoz is hozzáférhetnek azok az érdeklődők, akik szeretik egy nyomtatott könyv illatát, és szeretik azt kézbe véve olvasni, lapozgatni. A Versenybizottság arra is számít (lehet, hogy kissé optimistán), hogy lesznek olyanok, akik anyagilag is támogatni szeretnék a Verseny fennmaradását.  Optimisták vagyunk annak ellenére, hogy az ilyen jellegű támogatásoknak külföldön nagyobb hagyománya és jobban bevett gyakorlata van, mint itthon. Arra gondoltunk, hogy hátha motivál egyeseket a támogatásra az, hogy nem féltünk attól, hogy a könyv anyagának ingyenes hozzáférhetővé tétele miatt SENKI nem fogja megvenni pénzért a kinyomtatott példányt...

A kinyomtatott verzióhoz való hozzájutásra két lehetőség van:

a) Ha valaki legalább 6000 Ft-al *támogatja *a Versenyt, akkor ajándékba küldünk neki postán egy nyomtatott példányt. Ebben az esetben kérésre (elsősorban, de nem kizárólag cégek számára) a Magyar Nukleáris Társaság (MNT) igazolást állít ki közhasznú szervezet támogatásáról.
b) A könyv meg is *rendelhető *6000 Ft + 27% ÁFA + postaköltség áron a Magyar Nukleáris Társaságnál. Megrendelés esetén az MNT ÁFÁ-s számlát állít ki.

Mind a Verseny támogatását, mind pedig a könyv és postaköltség árát a csatolt fájlban lévő bankszámla számra kell utalni. Az átutalás megjegyzésébe feltétlenül írják be az "OSzLV támogatás" vagy "OSzLV könyvrendelés" szavakat, továbbá azt a nevet és címet, ahova a könyve(ke)t postázni kell. A könyv(ek)et az átutalást követő héten adjuk postára.

Kérem a Tisztelt Lista tagjait, hogy hívják fel erre a potenciálisan érdekelt tanár és diák ismerőseik figyelmét.

Köszönettel és üdvözlettel,
Sükösd Csaba.

Attachment: SzLKonyv.pdf
Description: Adobe PDF document



  • [Fizinfo] Országos Szilárd Leó Fizikaverseny 2017-2022 Feladatok és Megoldások, sukosd, 11/24/2022

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page