Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Csillag-képek 2020 - asztrofotós kiállítás megnyitó, szerkesztett változat

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Csillag-képek 2020 - asztrofotós kiállítás megnyitó, szerkesztett változat


Chronological Thread 
  • From: Tepliczky István <level AT tepi.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu, leonidak AT mcse.hu
  • Subject: [Fizinfo] Csillag-képek 2020 - asztrofotós kiállítás megnyitó, szerkesztett változat
  • Date: Thu, 22 Oct 2020 11:28:38 +0200
  • Authentication-results: smtp1.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) header.d=tepi.hu
  • Mail-reply-to: level AT tepi.hu


http://www.galileowebcast.hu

Következő közvetítésünk október 22-én, szombaton 19 órától:
Magyar Asztrofotósok Egyesülete
Csillag-képek 2020 - asztrofotós kiállítás megnyitó
Az esemény szerkesztett, kikupált felvétele

Október 3-án nyílt meg az "Országos Asztrofotó Kiállítás 2020" a Magyar Asztrofotósok Egyesületének szervezésében. Közel 70 magyar fotós több mint száz lenyűgöző felvétele tekinthető meg egy hónapon át a Magyar Természettudományi Múzeumban. A járványhelyzet okozta fertőzésveszély miatt a Természettudományi Múzeum kupolatermében megrendezett idei kiállítás megnyitóját kizárólag online lehetett követni - a megnyitók, köszöntők és az azt követő kerekasztal beszélgetés szerkesztett változatát ismételjüök meg.

A Csillag-Képek 2020 Országos Asztrofotó Kiállítás a Magyar Asztrofotósok Egyesülete szervezésében jött létre. A tárlat 68 magyar asztrofotós 105 különleges felvétele Magyarország idei legszebb asztrofotóinak együttese. Az idén is, ahogy a korábbi években, megtekinthetőek nemzetközi eredményeket elért asztrofotósaink csodálatos munkái is, mely újra és újra azt támasztja alá, hogy hazánk élen jár a világ asztrofotózásában. Olyan kreatív, szabad és mindenek felett kitartó személyiségek munkájának gyümölcsét tekintheti meg a közönség, akik fotói méltó módon szerepelnek a Magyar Természettudományi Múzeum kupolatermében, és a kiállítás képeit bemutató Csillag-Képek 2020 könyvben.

Az asztrofotózás az egyetlen olyan személyes módszer, ami láthatóvá teszi a kozmosz halvány, vagy nagyon távoli jelenségeit és felfoghatóvá teszi számunkra azokat. Ez a könyv tartalmazza hazánk elmúlt évének legszebb asztrofotóit, melyek mindegyike több mint egy kép, mindegyik alkotás egy-egy személyes kozmikus utazás.

Attachment: live_20201022.jpg
Description: JPEG image  • [Fizinfo] Csillag-képek 2020 - asztrofotós kiállítás megnyitó, szerkesztett változat, Tepliczky István, 10/22/2020

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page