Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Európai Krisztallográfiai Iskola (ECS6) Budapesten

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Európai Krisztallográfiai Iskola (ECS6) Budapesten


Chronological Thread 
  • From: Bortel Gábor <gb AT szfki.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Európai Krisztallográfiai Iskola (ECS6) Budapesten
  • Date: Fri, 21 Feb 2020 08:39:50 +0100
  • Authentication-results: smtp0.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=szfki.hu

A Természettudományi Kutatóközpont ad otthont a 2020. július 5. és 11. között megrendezésre kerülő 6. Európai Krisztallográfiai Iskolának (ECS6).

Az iskola elsősorban a molekulaszerkezet meghatározás diffrakciós módszereivel foglalkozik, de kitekintést enged néhány más szerkezetkutatási módszer irányába is. Összesen hetven-száz hallgatót, fiatal kutatót várunk a kis- és makromolekuláris krisztallográfia területéről. Az iskola átfogó képet ad a krisztallográfia matematikai és fizikai hátteréről, ill. a kémiai és biológiai alkalmazásáról. Az iskola oktatóinak kiváló nemzetközi és hazai professzorokat, kutatókat sikerült megnyerni. Előadások fognak elhangzani a krisztallográfia elméleti hátteréről és gyakorlati alkalmazásáról, számítógépes és laborgyakorlatokat fogunk tartani. A laborgyakorlatokra három helyszínen kerül sor: a Természettudomány Kutatóközpontban, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. A résztvevők poszteren mutathatják be saját munkájukat.

Részletes információ a tudományos programról, az előadókról:
https://ecs6.ecanews.org vagy https://www.ecs6.chemcryst.hu/
Early bird regisztrációs határidő: 2020. március 1.


  • [Fizinfo] Európai Krisztallográfiai Iskola (ECS6) Budapesten, Bortel Gábor, 02/21/2020

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page