Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Újabb szavazás Eötvös Loránd parkról

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Újabb szavazás Eötvös Loránd parkról


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Újabb szavazás Eötvös Loránd parkról
  • Date: Mon, 15 Jul 2019 16:22:08 +0200

Kedves Kollégák!

A volt Olimpia szálló helyén létesítendő park elnevezése újabb szakaszba jutott. A beérkezett javaslatokat a Hegyvidék Önkormányzata összesítette, és a legtöbb szavazatot kapott 3 javaslatot újabb szavazásra bocsátja (második forduló). Az újabb szavazatok alapján választják ki azt a - közterületenként - *egyetlen *nevet, amelyet a Hegyvidéki Önkormányzat képviselő testülete a Fővárosi Önkormányzat felé fel fog terjeszteni. Két közterületről van szó: egy új út, és egy új park nevéről. Eötvös Loránd neve az új parkkal kapcsolatban merült fel.

A tájékoztatás (és az alábbi weblap) szerint - hála Önöknek/Nektek - Eötvös Loránd neve bekerült a kiválasztott három név közé!  Most már "csak" itt kellene *ISMÉT *megerősíteni.

Szavazni a következő weblapon lehet (mindkét közterület nevére): https://www.hegyvidek.hu/park-ut-elnevezes <https://www.hegyvidek.hu/park-ut-elnevezes>.  Egy IP-címről 24 órán belül csak egyetlen szavazat adható le.

Kérem, hogy aki úgy érzi, hogy Eötvös Loránd megérdemli azt, hogy Budapesten (is) legyen közterület róla elnevezve, erősítse ezt meg szavazatával (akár többször is :-) )!

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.




  • [Fizinfo] Újabb szavazás Eötvös Loránd parkról, sukosd, 07/15/2019

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page