Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Az ADF felhivasa

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Az ADF felhivasa


Chronological Thread 
  • From: Balazs Ujfalussy <bu AT szfki.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Az ADF felhivasa
  • Date: Wed, 29 May 2019 16:38:43 +0200
  • Authentication-results: smtp0.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=szfki.hu
  • Organization: Wigner Research Center for Physics

Tovabbitom az ADF forum felhivasat:

Tisztelt Munkatársak!

Az Akadémiai Dolgozók Fóruma június 2. vasárnap 14:00-18:00-ig tartó felvonulást szervez a tervezett átalakítások ellen. A rendezvény leírását ITT <https://www.facebook.com/events/2526593500686667/> érhetik el a az érdeklődő kollégák. Emellett szeretném megosztani az ADF szervezőinek egy kérését, mert egy ilyen vonulós tüntetésnek vannak költségei is: "hang, mert nem lehetünk csendben, dobogó, hogy ha valaki beszélne, kitűző, mert szeretnénk, ha sokakon lenne". Ezért szeretnénk, önkéntes adománygyűjtést indítani az ADF részére. Aki egyetért a rendezvény céljával kétféle módon segíthet anyagilag:
1, A TDDSZ hozzájárul ahhoz, hogy azt a támogatást, amit az akadémiai dolgozók fórumának költségeire ad valaki, az ADF(-ben részes tddsz csoport) felhasználja. Tehát: a pénzt a TDDSZ OTP-nél vezetett 11705008-20109943 sz. számlájára lehet utalni, fontos, hogy az *ADF támogatás *közlemény szerepeljen az átutaláson. A támogató írjon egy emailt a korosi AT krtk.mta.hu <mailto:korosi AT krtk.mta.hu> címre (Kőrösi Gábornak) a támogatás összegével, dátumával, valamint azzal, hogy ez az ADF céljaira szolgál.
2, Ha valaki nem tud/akar utalni, akkor személyesen a könyvtárban Kutnyánszky Anikónál, illetve munkatársainál, személyesen is adományozhat.
Üdvözlettel!
Lengyel Krisztián
KT elnök



Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page