Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Coding in Science Teaching

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Coding in Science Teaching


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu, Bánhidi Sándorné <isze AT isze.hu>
  • Subject: [Fizinfo] Coding in Science Teaching
  • Date: Mon, 10 Apr 2017 18:58:53 +0200

Kedves Kollégák!

Alig küldtem el az előző, "futballos" versenyfelhívást, máris kaptam a következőt a Science on Stage Europe-tól. Most egy *másfél éves* projekthez keresnek 10 tanár-párost Európából, akik a korábbi "futballos" anyaghoz hasonló könyvet dolgoznak majd ki, ezúttal azonban programozás a természettudományok tanításában címmel (Coding in Science Teaching).

A két fős "csapat" egyik tagja valamely természettudományt tanító tanár kell legyen, a másik tagja pedig vagy informatika tanár, vagy olyan személy, akinek komoly jártassága van informatikában. /Arduino /vagy /Raspberry Pi/ mikroszámítógépes platformokon való jártasság nagy előnyt jelent.

Nevezni *2017. május 31-ig l*ehet az angol nyelvű Nevezési Lap (Application Form) kitöltésével, és az info AT science-on-stage.de <mailto:info AT science-on-stage.de> címre történő visszaküldésével. A nevezési lap letölthető a Science on Stage Magyarország honlapjáról: http://szinpadon-a-tudomany.hu/Coding/Application.doc

A kiválasztott csapatoknak a projekt másfél éve alatt két - egyenként kétnapos - külföldi meetingen részt *kell *venni. Az egyik meeting ez év októberében lesz (október 20-22-ig), a másik pedig 2018 tavaszán.

A rövid határidőre tekintettel kérem, hogy hívják fel az érdeklődő kollégák figyelmét erre a pályázatra is!

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.




  • [Fizinfo] Coding in Science Teaching, sukosd, 04/10/2017

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page