Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Alig egy hónap a Science on Stage 2016 jelentkezési határidőig!

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Alig egy hónap a Science on Stage 2016 jelentkezési határidőig!


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Alig egy hónap a Science on Stage 2016 jelentkezési határidőig!
  • Date: Tue, 15 Mar 2016 11:14:49 +0100

Kedves Kollégák!

Már egy ideje megnyílt a jelentkezés a *2016. október 7-9.* között, *Debrecenben*, az AGÓRÁban megrendezésre kerülő *Science on Stage Hungary 2016 *fesztiválra, ahol az általános- és középfokú oktatásban tanító biológia, kémia, fizika, matematika és informatika
tanárok, valamint az óvodai nevelők mutatják be egymásnak innovatív és kreatív kísérleteiket, legjobb oktatási gyakorlataikat. Várjuk végzős tanárszakos hallgatók jelentkezését is.

Új, és örvendetes információ, hogy az előzsűrizés során kiválasztott 100 pályázat kidolgozóinak a *szállását és ellátását* a fesztivál idejére szponzori támogatásból*fedezni tudjuk*. Nekik csak a közlekedési költségeket kell fedezniük.

A fesztivál *szórólapja *(plakátja) letölthető a következő címről: http://szinpadon-a-tudomany.hu/flyer2016.pdf.

A beküldendő *Jelentkezési lap* pedig erről a címről tölthető le: http://szinpadon-a-tudomany.hu/sons2016.doc.
*A jelentkezés határideje: 2016. április 11.*

Fontos megjegyezni, hogy a *2017*-es debreceni *nemzetközi* fesztiválon kivételesen maximum *70 hazai tanár 40 projektje* vehet majd részt, mivel mi leszünk a vendéglátó ország. (A résztvevők számára a szállás és ellátás azon a fesztiválon is ingyenes lesz!) Ezért a hazai “válogató” *Science on Stage Hungary 2016* fesztiválra összesen legalább 100-120 projektet várunk! Pályázhatnak általános- és középfokú oktatásban résztvevő tanárok, végzős tanárszakos hallgatók (akiknek 2017. július 1-én már meglesz a tanári diplomájuk) *matematika, fizika, kémia, biológia *és *informatika* szakterületekről, valamint óvodapedagógusok is.

Kérem a Lista tisztelt olvasóit, hogy *terjesszék ezt a felhívást*, és bátorítsák tanár ismerőseiket (ha pedig tanárok a tisztelt olvasók,
akkor bátorítsák saját magukat is :-)), hogy pályázzanak! A Science on Stage Hungary weblapjának jobb oldali menüpontjaiból
(http://szinpadon-a-tudomany.hu) kiindulva látható néhány korábbi fesztiválról készült képgyűjtemény és beszámoló is. Létrehoztunk egy facebook (fészbúk) oldalt is, hogy minél szélesebb körhöz eljussanak ezek az információk (http://www.facebook.com/SonS.Hungary).

Előre is köszönöm a Lista minden tagjának a segítségét abban, hogy minél több tanárt sikerüljön bevonni! Biztos vagyok benne, hogy Magyarországon sok olyan tanár van, akik sikerrel pályázhatnak egy ilyen nemzetközi fesztiválon való részvételre. Ehhez pedig az út a 2016-os hazai fesztiválon keresztül vezet.

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.


  • [Fizinfo] Alig egy hónap a Science on Stage 2016 jelentkezési határidőig!, sukosd, 03/15/2016

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page