Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Magyarul is megjelent a következő Science on Stage fesztivál tájékoztatója

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Magyarul is megjelent a következő Science on Stage fesztivál tájékoztatója


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Magyarul is megjelent a következő Science on Stage fesztivál tájékoztatója
  • Date: Wed, 25 Nov 2015 12:15:53 +0100

Kedves Kollégák, Kedves Tanárok!

Lefordítva, magyarul is megjelent a következő, 2017-ben Debrecenben megrendezésre kerülő, nemzetközi Science on Stage 2017 fesztivál tájékoztatója. A tájékoztató a következő címen olvasható: http://www.szinpadon-a-tudomany.hu/SonS2017_hu/Festival2017.htm

Felhívom a figyelmet arra, hogy rendező országként 2017-ben Magyarországról *hetven*, természettudományos tárgyakat (*fizika, matematika, kémia, biológia, informatika*) tanító tanár összesen 40 projekttel vehet részt a fesztiválon. Ez sokkal több, mint a "szokásos" 9 projekt. A 2017-es nemzetközi fesztiválon résztvevő magyar delegáció tagjait 2016 őszén megrendezésre kerülő hazai Science on Stage "válogatón" fogjuk kiválasztani. A tervek szerint a 2016-os hazai esemény is Debrecenben, az Agorában kerül megrendezésre. Mivel a hazai rendezvény a 2017-es fesztiválra készít fel, ezért azon is hasonló témák és lehetőségek lesznek, mint a 2017-es fesztiválon. Ezért az érdekelteknek mindenképpen érdemes a most megjelent tájékoztatót figyelmesen böngészni.
(Felhívom arra is a figyelmet, hogy a weboldalon sárga színű gombokkal jelzett felsorolási pontok rákattintással tovább nyithatók!)

Kérem a lista olvasóit, hogy hívják fel erre a lehetőségre a fent felsorolt diszciplínákat tanító általános- és középiskolai tanár ismerőseik figyelmét! El kellene érni azokat is, akik esetleg nem olvassák a Fizinfo-t. :-)

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.





  • [Fizinfo] Magyarul is megjelent a következő Science on Stage fesztivál tájékoztatója, sukosd, 11/25/2015

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page