Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] CERN-i tanártovábbképzés, HTP2014

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] CERN-i tanártovábbképzés, HTP2014


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] CERN-i tanártovábbképzés, HTP2014
  • Date: Mon, 03 Mar 2014 21:49:41 +0100

Kedves Fizikatanár Kollégák!

Az ELFT és a CERN az idén is megrendezi a magyar fizikatanárok szokásos évi cerni továbbképzését (Hungarian Teachers' Program 2014, HTP2014). A továbbképzés idopontja: 2014. augusztus 15. (péntek) délutántól 2014. augusztus 24. (vasárnap) délig. Az utazás különbusszal történik.

A továbbképzésre minden magyar nyelven tanító fizikatanár jelentkezhet. A jelentkezést az Országos Fizikatanári Ankéton (Eger) nyitjuk meg, addig semmilyen jelentkezést nem fogadunk. A jelentkezés lezárásának idopontja 2014. május 10. A látogatócsoport maximális létszáma 40 fo. Amennyiben több jelentkezo van (minden évben a maximális létszámnál több jelentkezo szokott lenni), elonyt élveznek azok, akik
- a Fizikatanári Ankéton részt vesznek és ott jelzik részvételi szándékukat, és utána kitöltik az online jelentkezési lapot is;
- az ELFT tagjai (a tagság meglétét 2014. május 10-.én ellenorizzük, tehát addig még be lehet lépni);
- akik még nem vettek részt ilyen továbbképzésen;
- akik vállalják valamelyik tanári kísérleti csoport vezetését.

A Fizikatanári Ankét után nyitjuk meg az online jelentkezés lehetoségét. Errol egy újabb Fizinfo hírben értesítjük a tanárokat. _FONTOS_: mindenki, aki részt szeretne venni, ki kell töltse az online jelentkezési lapot, még akkor is, ha a Fizikatanári Ankéton már elozetesen jelezte részvételi szándékát!!

Akik elso körben nem jutnak be a kiutazó csoportba, várólistára kerülnek, ahonnan be lehet kerülni a csapatba akkor, ha az utazó csoportból valaki kiesne (egészségi vagy családi okok miatt). Eddig minden évben volt rá példa, hogy egy-két személy a várólistából került be a csapatba.

A 10 napos út önköltsége 140 eFt, amely magában foglalja az utiköltséget és a szállásköltséget. Nem tartalmazza viszont az étkezés és a kulturális programok költségét. Az idén is pályázunk szponzori támogatásra. Ezek elnyerése esetén ez a költség jelentosen csökkenhet - ahogy az az elozo években is történt.

Üdvözlettel,
Dr. Sükösd Csaba és
Dr. Jarosievitz Beáta.


  • [Fizinfo] CERN-i tanártovábbképzés, HTP2014, sukosd, 03/03/2014

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page