Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Pályázat

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Pályázat


Chronological Thread 
  • From: Nyerges Gyula <jsa AT mcse.hu>
  • To: Fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Pályázat
  • Date: Wed, 07 Mar 2012 11:25:13 +0100
  • List-archive: <http://mailman.kfki.hu/pipermail/fizinfo>
  • List-id: ELFT HÍRADÓ <fizinfo.lists.kfki.hu>

A TIT Budapesti Planetárium pályázatot hirdet pedagógusok részére oktatási segédlet (feladatlap, foglalkoztató füzet) elkészítésére. A feladat olyan oktatási segédanyagok létrehozása, melyek segítségével a hozzánk látogató gyermekcsoportok tagjai feleleveníthetik, elmélyíthetik a nálunk szerzett ismereteket. A pályamunkákban egy - a pályázó által kiválasztott – planetáriumi előadás anyagát kell feldolgozni, megjelölve a célcsoport életkorát is.
Formai követelmények: Az elkészült anyagot MS-Word (.doc) vagy OpenOffice.org (.odt) dokumentumként e-mailhez csatolva kell eljuttatni hozzánk a planetarium AT planetarium.hu címre.
A munka terjedelme ne haladja meg a 6 oldalt!
Beküldési határidő: 2012.április 20.
Eredményhirdetés: 2012 április 28-án a Csillagászat Napja rendezvényünkön
Díjazás:
I. A nyertes pályázó osztályával (csoportjával, szakköröseivel) ingyen megtekinthet egy tetszőleges planetáriumi műsort, és részt vehet az Uránia csillagvizsgálóban egy távcsöves bemutatón is.
II. A nyertes pályázó osztályával (csoportjával, szakköröseivel) ingyen megtekinthet egy tetszőleges planetáriumi műsort
III. A nyertes pályázó osztályával (csoportjával, szakköröseivel) részt vehet az Uránia csillagvizsgálóban egy előadáson és távcsöves bemutatón.
A beérkezett pályaművek felhasználásával olyan oktatási segédleteket szeretnénk létrehozni, melyek honlapunkról letölthetők, és felhasználhatók lesznek a nálunk látott előadás feldolgozásában, illetve a planetáriumi műsor és a tananyag összekapcsolásában. A célunk tehát a nálunk megforduló pedagógusok munkájának megkönnyítése.



  • [Fizinfo] Pályázat, Nyerges Gyula, 03/07/2012

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page