fizinfo AT lists.kfki.hu
Subject: ELFT HÍRADÓ
List archive
- From: Pál Hidas <hidas AT rmki.kfki.hu>
- To: ELFT Hirado <Fizinfo AT lists.kfki.hu>
- Subject: Re: [Fizinfo] császárzöld (fwd)
- Date: Thu, 17 Jun 2010 17:23:29 +0200 (CEST)
- List-archive: <http://mailman.kfki.hu/pipermail/fizinfo>
- List-id: ELFT HÍRADÓ <fizinfo.lists.kfki.hu>
Érti ezt a kérdést valaki?
Én igen, kérdés, más is így van-e. Erről a zsigeri
rosszindulatról beszéltem.
A helyzet súlyos és reménytelen. Nem értem, ilyen embereket mi tenyészt ki.
Milyen recept???
Hidas Pál
---------- Forwarded message ----------
Date: Thu, 17 Jun 2010 16:37:35 +0200
From: Szucs Imre
<szucsi AT rmki.kfki.hu>
To: Pál Hidas
<hidas AT rmki.kfki.hu>
Subject: Re: [Fizinfo] császárzöld
Kedves Hidas Pál,
légy szíves írd meg nekem a receptedet, ha nem titkosítottad 80 évre! :-)
Magam is szeretek pancsolni házi dolgokat, ehhez még a szülői családban
hozzászoktam. Csengerújfaluban, amit lehetett mindent s.k. készítettünk,
neveltünk, termeltünk. Ami nem fogyott el, azt konzerváltuk.
A kertben levő 100 almafánk egész télre biztosította a gyümölcsöt. Apám
takarékosságára jellemző, hogy rendszeresen átválogatta a kamrában tárolt
almákat és mindig gondosan kiválogatta a hibásakat. Kivágta a romlott
foltokat és ezután elfogyasztottuk ezeket az almákat. Most felnőtt koromban
említettem meg neki tréfásan, ezzel a gondossággal elérte, hogy mindig
romlott almákat ettünk... :-)
Bocsánat a szószátyárkodásomért!
Üdvözöl:
Szűcs Imre
----- Original Message -----
From: "Pál Hidas"
<hidas AT rmki.kfki.hu>
To: "ELFT Hirado"
<Fizinfo AT lists.kfki.hu>
Sent: Thursday, June 17, 2010 3:07 PM
Subject: [Fizinfo] császárzöld
*-----------------------------------------------------------------------*
| E L F T H I R A D O |
| Az Eotvos Lorand Fizikai Tarsulat informacios es vita-lapja |
|-----------------------------------------------------------------------|
| Az ELFT adoszama (ide kerjuk az SZJA 1 szazalekat!): 19815644-2-41 |
|-----------------------------------------------------------------------|
| A megjelent cikkek tartalmaert teljes egeszeben bekuldojuk felelos. |
*-----------------------------------------------------------------------*
--------------------------------------------------------------------------------
Megint interdiszciplináris kérdésben jelentkezem. A kedves
kollégák szerint mit jelent, ha az ecetbe áztatott fokhagyma
az eddig hitt sárga majd barna (hónapokon, éveken keresztül)
szín helyett egy nap alatt rikító császárzöldbe vált?
Hidas Pál
--------------------------------------------------------------------------------
*-----------------------------------------------------------------------*
| A FIZINFO a fizikus informacios rendszer resze |
| |
| Cikk, hozzaszolas a |
| |
|
Fizinfo AT lists.kfki.hu
|
| |
| cimre kuldheto. Ilyenkor a subject-sorba a cikk cimet kell irni. |
| A cikk szovege a level torzse. Ez sima szoveg legyen! |
| |
| Informacio: https://mailman.kfki.hu/listinfo/fizinfo |
| |
| A beerkezo levelek feldolgozasat program vegzi. Az emberi valaszt |
| igenylo kerest, kerdest az alabbi cimre lehet megirni: |
| |
| Kiraly Peterne
kiraly AT mail.kfki.hu
|
| |
*-----------------------------------------------------------------------*
- Re: [Fizinfo] császárzöld (fwd), Pál Hidas, 06/17/2010
Archive powered by MHonArc 2.6.19+.