Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] uj ezoterikus musor az MTV-ben

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] uj ezoterikus musor az MTV-ben


Chronological Thread 
  • From: Härtlein Károly <hartlein AT eik.bme.hu>
  • To: fizinfo AT sunserv.kfki.hu, Stratégiai Igazgatóság <strategia AT mtv.hu>, zoltan.rudi AT mtv.hu, irjonnekunk AT mtv.hu
  • Cc:
  • Subject: [Fizinfo] uj ezoterikus musor az MTV-ben
  • Date: Wed, 01 Mar 2006 11:17:07 +0100
  • List-archive: <http://sunserv.kfki.hu/pipermail/fizinfo>
  • List-id: ELFT H&#205;RAD&#211; <fizinfo.lists.kfki.hu>

Tisztelt Lista!

Nemrég jutott a tudomásomra, hogy a Magyar Televízió ismét elárulja a Magyar Tudományos Akadémiával kötött együttmu"ködési megállapodást, amelyben együtt lépnek fel az áltudományok terjesztése ellen.

http://www.mta.hu/fileadmin/files/mta/MTAMTV.pdf

Az alábbi linkro"l elérheto" a mu"sorújság beharangozója.

http://szkeptikus.bme.hu/m2/

Ebbo"l a napnál világosabb, hogy a megállapodás szellemével szöges ellentétben áll. Ez az induló sorozat, támadás a természettudományos értékek ellen.

Az is nagyon súlyos lenne, ha csak a Magyar Televízió az adófizeto"k pénzén áltudományokat terjesztene, de így nagy sajtóvisszhaggal megkötött (de be nem tartott), együttmu"ködési megállapodás sokszorosan súlyosbítja a helyzetet. Legalizálja az MTV mu"sorait, az itt szereplo"k joggal hivatkoznak hogy o"k az MTA által hitelesítettek, hiszen az MTV a szerzo"dés alapján mu"ködik. Semmi sem utal arra, hogy az MTA elégedetlen lenne az MTV tudományos mu"sorpolitikájával.

Kérem a velem egyetérto" lista tagokat, hogy közösen tiltakozzunk a nevezett mu"sor ellen. Próbáljuk elérni, hogy az együttmu"ködési megállapodásban foglaltakat az MTV betartsa.

Härtlein Károly



Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page