Skip to Content.
Sympa Menu

szfi-tt - [[Szfi-tt] ] [SZFI-TT] Emlékeztető: ez a szavazás még jövő hét hétfő reggelig tart -- Újabb WUR-alapú szavazás: az SZFI 2022-es beruházási kerete ('dedikált röntgen pordiffraktométer PDF analízishez')

szfi-tt AT lists.kfki.hu

Subject: A Wigner FK Tudományos Tanács SZFI szekciója

List archive

[[Szfi-tt] ] [SZFI-TT] Emlékeztető: ez a szavazás még jövő hét hétfő reggelig tart -- Újabb WUR-alapú szavazás: az SZFI 2022-es beruházási kerete ('dedikált röntgen pordiffraktométer PDF analízishez')


Chronological Thread 
  • From: "Pusztai, Laszlo" <pusztai.laszlo AT wigner.hu>
  • To: Szfi Tt <szfi-tt AT lists.kfki.hu>
  • Subject: [[Szfi-tt] ] [SZFI-TT] Emlékeztető: ez a szavazás még jövő hét hétfő reggelig tart -- Újabb WUR-alapú szavazás: az SZFI 2022-es beruházási kerete ('dedikált röntgen pordiffraktométer PDF analízishez')
  • Date: Fri, 27 May 2022 09:42:33 +0200
  • Authentication-results: smtp2.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=wigner.hu

Kedves SZFI TT Tagok!

Ld. mint fent -- és egyúttal köszönöm az eddigi aktivitást!

Minden jót, a hétvégére jó pihenést,
P. Laci

Pusztai László
elnök, SZFI TT



-------- Original Message --------
Subject: [[Szfi-tt] ] [Szfi-tt] Újabb WUR-alapú szavazás: az SZFI 2022-es beruházási kerete ('dedikált röntgen pordiffraktométer PDF analízishez')
Date: 2022-05-25 11:59
From: "Pusztai, Laszlo" <pusztai.laszlo AT wigner.hu>
To: Szfi Tt <szfi-tt AT lists.kfki.hu>

Tisztelt SZFI TT Tagok!


A múlt heti SZFT-TT ülés 2. napirendi pontja az SZFI 2022-es beruházási keretének felhasználását érintette. A helyszínen egyetlen javaslat merült fel, amelyről Jóvári Pál, a Folyadékszerkezet Kutatócsoport vezetője tartott rövid bemutatót.

Később a megadott határidőig (2022. május 24. déli 12 óra) sem érkezett további javaslat, ezért jelen szavazási felhívásunk csak az ülésen ismertetett 'PDF röntgendiffraktométer'-ről szól.

A szavazás 2022. május 25. 12:00 órától (a mai naptól tehát) 2022. május 30. reggel 8:00 óráig tart a WÜR rendszerben.

A beszerezni kívánt berendezésről a mellékelt dokumentum tartalmaz információt.

Akinél technikai probléma merülne fel a szavazás során, kérem jelezze olyan módon, hogy azt Pothoczki Szilvia is lássa és követhesse.

Kérem, hogy minél többen nyilvánítsatok véleményt!


Köszönettel:

Pusztai László
elnök, SZFI TT



U.i.: Előre szólok, hogy ezzel a 'szavazási szezon' még nem zárul le... Ahogy igazgatónk a múlt heti ülésen is említette, kérni fogja az SZFI TT véleményét az SZFI által beküldendő 'ELKH Kiemelt Kutatások' kiírására beküldendő pályázatokról is. Azokról a szavazás közvetlenül az SZFI beruházási keretre vonatkozó véleménykérést követően fog zajlani.

Attachment: pdf_diffraktométer_javaslat.pdf
Description: Adobe PDF document




Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page