Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] CERS12 meghívó

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] CERS12 meghívó


Chronological Thread 
  • From: Istvan Racz <racz.istvan AT wigner.hu>
  • To: Fizinfo AT lists.kfki.hu, wignerusers AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] CERS12 meghívó
  • Date: Wed, 22 Dec 2021 18:14:40 +0100
  • Authentication-results: smtp0.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=wigner.hu

*MEGHÍVÓ*

Tisztelt Kollégák!

A 12. Közép-európai Relativitási Szeminárium [12^th Central European Relativity Seminar, (CERS12)] tudományos találkozót a jövő év elején az MTA budapesti székházában rendezzük meg. A találkozó 2022. február 21-én délelőttkezdődik és február 23-án egy hosszú délelőttiülésszakkal zárul. A CERS12nemzetközi rendezvényen nincs regisztrációs díj és nyitott minden hazai érdeklődő számára is. Mind személyes, mind pedig online részvétel lehetséges, ugyanakkor regisztráció mindkét esetben szükséges. Utóbbi(az esetleges előadás-javaslatok beküldésével együtt) megtehető a https://www.univie.ac.at/cers/cers12/hu/index.html <https://www.univie.ac.at/cers/cers12/hu/index.html>oldalon.


A nemzetközi szemináriumsorozat elsődleges célja, hogy fórumot biztosítson az általános relativitáselmélet területén dolgozó fiatal kutatók(MSc, PhD és posztdoktor hallgatók) számára. A tudományos találkozóközponti részét a benyújtott absztraktok alapján kiválasztott15-20 perces előadások alkotják. Emellett az első és a második nap programjátegy-egy tapasztalt, világhírű előadó nyilvános előadása zárja. Atalálkozótudományosprogramja – kiváltképp a két kiemelt előadás – betekintéstenged(nemcsak a szűk szakmai közösség tagjai számára) az általános relativitáselméletlegfontosabb nyitott problémáiba.


Tisztelettel,

Rácz István

(a szervezők nevében)  • [Fizinfo] CERS12 meghívó, Istvan Racz, 12/22/2021

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page