Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Meghivo - Szkeptikus konferencia

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Meghivo - Szkeptikus konferencia


Chronological Thread 
  • From: Hudoba, György <hudoba.gyorgy AT amk.uni-obuda.hu>
  • To: FIZINFO <fizinfo AT lists.kfki.hu>
  • Subject: [Fizinfo] Meghivo - Szkeptikus konferencia
  • Date: Mon, 9 Nov 2020 04:09:46 +0100
  • Organization: Alba Regia Egyetemi Kar, Székesfehérvár

Tisztelt Fizinfo Olvasók!

A Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló szervezésében 1995 óta minden évben megtartottuk a fehérvári szkeptikus konferenciát. Egy "hagyományos" konferencia lényeges eleme, hogy a résztvevők személyesen találkozzanak, az előadások hallgatásán túlmenően lehetőségük legyen kétoldalú megbeszélésekre, eszmecserékre és személyes tapasztalatok kicserélésére, mely során a - talán jelentőségén alul figyelembe vett - metakommunikáció is fontos szerepet tölt be. Az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel ezt nem tehetjük meg. Azonban nem szeretnénk, ha a sok éves hagyomány megszakadna, ezért a konferenciát átköltöztetjük az on-line térbe. A vitathatatlan veszteségek mellett igyekszünk az Internet adta lehetőségeket minél jobban kihasználni.

Mivel nem tartjuk szerencsésnek az érdeklődőket egész napra a számítógép elé szögezni, magát a szombati fő rendezvényt rövidebb időtartamúra tervezzük, viszont felvezetésként, ráhangolódásként a konferencia előtti két este egy-egy korábbi előadás videófelvételét mutatjuk be a GalileoWebcast honlapján, valamint a konferenciának külön facebook eseményt is létrehoztunk.

Az előzetes program a honlapunkon tekinthető meg: http://telapo.datatrans.hu/szkeptikus <http://telapo.datatrans.hu/szkeptikus>

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Hudoba György



  • [Fizinfo] Meghivo - Szkeptikus konferencia, Hudoba , György, 11/09/2020

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page