Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] myDAQ pályázat Díjátadó ünnepség

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] myDAQ pályázat Díjátadó ünnepség


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Cc: Eötvös Loránd Fizikai Társulat <elft AT elft.hu>, Gabriella Sos <gabriella.sos AT ni.com>
  • Subject: [Fizinfo] myDAQ pályázat Díjátadó ünnepség
  • Date: Tue, 1 Sep 2020 17:12:44 +0200

Tisztelt Lista, Kedves Érdeklődők!

Ahogy azt korábban már jeleztük, a 2019-20 évi ELFT-NI myDAQ pályázatok díjátadóját a tavaszi koronavírus járvány miatt el kellett halasztanunk.

A díjátadót hagyományosan az Eötvös Loránd Fizikai Társulat valamelyik rendezvényén - többnyire az Országos Fizikatanári Ankéton - szoktuk megtartani annak érdekében, hogy a pályázók munkájáról - és magáról a pályázatról is - minél több fizikatanár kolléga értesüljön. Sajnos ebben az évben az Országos Fizikatanári Ankét nemcsak elhalasztásra, hanem törlése is került, ezért ott a myDAQ pályázat díjátadóját sem tudjuk megtartani.

Miután egyeztettünk az NI vezetőivel, az a döntés született, hogy az idei díjátadót az Eötvös Loránd Fizikai Társulat éves *Küldöttgyűlésén* fogjuk megtartani *2020. szeptember 12-én, szombaton*.
A Küldöttgyűlés meghívója*innen letölthető <http://sukjaro.eu/ELFT-NI-palyazat/2019-20/Kuldottgyules_meghivo.pdf>*  (http://sukjaro.eu/ELFT-NI-palyazat/2019-20/Kuldottgyules_meghivo.pdf). A pontos időpont és helyszín a Meghívóban szerepel.

Különbség a korábbiakhoz képest, hogy a Küldöttgyűlés szoros napirendje miatt a a díjazottaknak NEM kell bemutató előadással készülni, mert ilyen előadásokra az idő rövidsége miatt sajnos nem kerülhet sor.  Ugyanakkor továbbra is várjuk a két kategória első három díjazottjától, valamint a különdíjastól a pályázatuk *cikk formára átírt* változatát, amelyet a Fizikai Szemlében fogunk megjelentetni.

Azoknak a pályázóknak, akik nem szerepelnek a nyertesek között (a nyertesek listáját lásd lentebb a weblapon) ugyancsak 2020. szeptember 12-ig kell *visszaadniuk* a pályázatra kölcsönkapott eszközöket. A visszaadás lebonyolításával kapcsolatban kérem egyeztessenek az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Titkárságával (T/F: +36-1-201-8682). A nyertesek megtarthatják ugyan az eszközöket, de ezzel kapcsolatban is van még adminisztratív feladat, úgyhogy azt kérjük, hogy ők is vegyék fel a kapcsolatot az ELFT Titkárságával!

Reméljük, hogy a koronavírus terjedése nem akadályozza meg a Küldöttgyűlés megtartását, és ezzel nem tolódik tovább a Díjátadó, és találkozhatunk szeptember 12-én az ELTE-n, a pályázat Díjátadóján!

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.



  • [Fizinfo] myDAQ pályázat Díjátadó ünnepség, sukosd, 09/01/2020

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page