Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Nyílt Nap a Magyar Science on Stage Fesztiválon

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Nyílt Nap a Magyar Science on Stage Fesztiválon


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Nyílt Nap a Magyar Science on Stage Fesztiválon
  • Date: Tue, 8 May 2018 18:16:24 +0200

Kedves Kollégák!*

*
*Nyílt Nap a Magyar Science on Stage Fesztiválon*
**

A Science on Stage alapelve és mottója:  “/Tanároktól, tanároknak/“. Azaz általában olyan tanárok vesznek rajta részt, akik valamit hozzá is szeretnének adni a közös ismeretanyaghoz annak fejében, hogy ők is részesülnek a mások által hozott és bemutatott jó gyakorlatokból és oktatási módszerekből. Ezért a teljes jogú részvétel a fesztiválon csak olyanokat illet meg, akik maguk is jelentkeznek valamilyen projekttel.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk azt, hogy a projekttel nem jelentkező, de érdeklődő /*pedagógusok*/ is profitálhassanak és tanulhassanak a bemutatott oktatási projektekből. Ugyancsak fontos, hogy a /*nagyközönség* /tagjai (felnőttek, fiatalok, családok) is megnézhessék a kiállított projekteket, hiszen ezeknek a legtöbb esetben komoly motiváló ereje van a fiatalok számára valamilyen műszaki- természettudományos karrier választása felé.

Ezért minden ilyen fesztiválon van egy *Nyílt Nap,* amikor /*mindenki* /bejöhet és körülnézhet, beszélhet a kiállítókkal, és ha tanár, akkor esetleg kedvet kaphat a következő ilyen rendezvényen saját projekttel való részvételre is. Ez a Nyílt Nap az idén *október 6-án szombaton* *lesz délelőtt 10 és délután 16 óra között*. Ez alatt az idő alatt szeretettel várunk minden érdeklődőt! A többi napokon a Science on Stage fesztivál zártkörű, azon csak a projektet is bemutató pedagógusok vehetnek részt.

Lásd: http://szinpadon-a-tudomany.hu

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.


  • [Fizinfo] Nyílt Nap a Magyar Science on Stage Fesztiválon, sukosd, 05/08/2018

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page