Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Technikai médiumok a művészek eszköztárában - élőben, 18 órától

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Technikai médiumok a művészek eszköztárában - élőben, 18 órától


Chronological Thread 
  • From: Tepliczky István <level AT tepi.hu>
  • To: FIZINFO <fizinfo AT lists.kfki.hu>
  • Subject: [Fizinfo] Technikai médiumok a művészek eszköztárában - élőben, 18 órától
  • Date: Wed, 14 Mar 2018 13:07:23 +0100

www.galileowebcast.hu
vagy:
https://www.facebook.com/galileowebcast/videos/1581323898651619/

Élő közvetítésünk március 14-én, kedden 18 órától:
Barnaföldi Anna és Szécsényi-Nagy Loránd: Technikai médiumok a művészek eszköztárában (CsopArt - tudomány és művészet workshop)

A tudomány és a művészet kapcsolatával foglalkozik 2018 januárjában indult sorozatunk a CsopArt, menynek házigazdája Barnaföldi Anna, a Magyar Képzőművészeti Egyetem doktori hallgatója. A műhelyfoglalkozások keretében művészi szemmel közelítünk tudományos kérdésekhez. Anna huzamosabb ideig dolgozott demonstrátorként a Csodák Palotája csapatában, így igazán közel áll hozzá a tudománynépszerűsítés. A következő CsopArt alkalmával Szécsényi-Nagy Loránd képzőművész munkáival ismerkedünk meg. Műveiben elsősorban technikai médiumokat használ, olyan lehetőségek után kutatva, melyek eltérnek a szokványos megközelítéstől, ezáltal feltárják a rendes működés rétege alatt meghúzódó rejtett folyamatokat. Multimediális installációkat készít, melyek közül több interaktív, vannak művei a game art területéről, emellett legfőképpen képalkotó technikai médiumokkal foglalkozik. Napjainkban a tér idő problematikájának csillagászati léptékű összefüggéseit vizsgálja.

-------

A tudomány és a művészet kapcsolatával foglalkozik 2018 januárjában induló új sorozatunk a CsopArt, menynek házigazdája Barnaföldi Anna, a Magyar Képzőművészeti Egyetem doktori hallgatója. A műhelyfoglalkozások keretében művészi szemmel közelítünk tudományos kérdésekhez. Anna huzamosabb ideig dolgozott demonstrátorként a Csodák Palotája csapatában, így igazán közel áll hozzá a tudománynépszerűsítés.


  • [Fizinfo] Technikai médiumok a művészek eszköztárában - élőben, 18 órától, Tepliczky István, 03/14/2018

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page