Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Utazási ösztöndíj Science on Stage-en részt vett tanároknak

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Utazási ösztöndíj Science on Stage-en részt vett tanároknak


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Utazási ösztöndíj Science on Stage-en részt vett tanároknak
  • Date: Sat, 9 Dec 2017 16:35:42 +0100

Kedves Kollégák!

A Science on Stage Europe többféle módon is elősegíti a természettudományokat tanító európai tanárok együttműködését, a tapasztalatok és a jó gyakorlatok kicserélését.

Ennek egyik módja az, hogy *anyagilag is támogatja* azoknak a tanároknak az együttműködését, akik valamely nemzetközi Science on Stage Fesztiválon ismerték meg egymást, és akik további együttműködés, vagy oktatási módszereik és jó gyakorlatok megosztása céljából el kívánnak látogatni egymáshoz. Az útiköltség-támogatás maximális összege 300 Euró.

Ezek a támogatott látogatások már jó néhány éves múltra tekintenek vissza, de az elmúlt években a kérelmek száma megsokszorozódott. Ezért a Science on Stage Europe vezető testülete, az Executive Board a közelmúltban lefektette azokat a szabályokat és követelményeket, amelyek egy ilyen utazási ösztöndíj elnyerésének a feltételei.

Ezek a szabályok a következő linkeken olvashatók angolul <http://szinpadon-a-tudomany.hu/TravelScholarship/RegulationsTravelScholarships.pdf>, és itt pedig magyarul <http://szinpadon-a-tudomany.hu/TravelScholarship/Utazasi_osztondijak.pdf>. Felhívom a figyelmet, hogy vannak beadási határidők,úgyhogy érdemes a szabályokat elolvasni.

Az angol nyelvű (és angol nyelven kitöltendő) jelentkezési lap innen tölthető le <http://szinpadon-a-tudomany.hu/TravelScholarship/Travel_scholarship_form.docx>.

Ezek az információk természetesen megjelentek a Science on Stage Magyarország honlapján is (http://szinpadon-a-tudomany.hu)

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.




  • [Fizinfo] Utazási ösztöndíj Science on Stage-en részt vett tanároknak, sukosd, 12/09/2017

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page