Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] mágneses rezonanciával kombinált kvantum optika: kutatási lehetőség és állásajánlat

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] mágneses rezonanciával kombinált kvantum optika: kutatási lehetőség és állásajánlat


Chronological Thread 
  • From: Adam Gali <gali.adam AT wigner.mta.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] mágneses rezonanciával kombinált kvantum optika: kutatási lehetőség és állásajánlat
  • Date: Sat, 10 Jun 2017 15:24:35 +0200
  • Authentication-results: smtp2.kfki.hu (amavisd-new); dkim=pass (1024-bit key) reason="pass (just generated, assumed good)" header.d=wigner.mta.hu


Gali Ádám Lendület Félvezető Nanoszerkezetek kutatócsoportjába várunk végzős diákokat, doktorandusz jelölteket, kezdő és tapasztalt posztdoktor kutatókat kísérleti (kvantum)optikai kutatásokba való bekapcsolódásra, pl. érzékenyített bioszenzorok kifejlesztésének, illetve szilárd testekben kialakított kvantumbitek mérésének céljából.

A kutatásokat a Wigner Fizikai Kutatóközpontban kell végezni szoros együttműködésben a BME Fizikai Intézet vezető kísérleti csoportjaival, illetve az Universität Wien kutatócsoportjaival.

A jelöltekkel szemben való elvárás tapasztalat optikai mérések kivitelezésében, tervezésében és/vagy mágneses rezonancia (elektron vagy mag spin) mérések elvégzésében. A jelölt részt vesz a konfokális mikroszkóppal kialakított optikailag detektált mágneses rezonancia módszer fejlesztésében, a mérések tervezésében és kivitelezésében. A fejlesztéshez szükséges gyakorlati tudást a világ vezető laboratóriumaiban sajátíthatja el tanulmányutak és szoros együttműködés keretében.

A nyugodt munkához és a szakmai fejlődéshez szükséges minden körülmény biztosított szorgalmas és csapatban együttdolgozó kutató esetén. Élvonalbeli kutatási lehetőséget kínálunk tehetséges és odaadó kutatóknak kinyitva a kaput a világon legjobb kísérleti műhelyei előtt is.

A jelentkezők Gali Ádámot keressék a gali.adam AT wigner.mta.hu e-mailen csatolva a CV-t külön kitérve az elvárt elméleti és gyakorlati tapasztalatokra, tudásra.


  • [Fizinfo] mágneses rezonanciával kombinált kvantum optika: kutatási lehetőség és állásajánlat, Adam Gali, 06/10/2017

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page