Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Határidő módosítás! MyDAQ pályázat fizikatanároknak

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Határidő módosítás! MyDAQ pályázat fizikatanároknak


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Határidő módosítás! MyDAQ pályázat fizikatanároknak
  • Date: Tue, 21 Mar 2017 07:52:21 +0100

Kedves Kollégák, Tisztelt Fizikatanárok!

A meghirdetett myDAQ pályázat előzetes regisztrációjának határideje (2017. március 17. péntek 24h) lejárt. A határidőig 38 pályázat érkezett, ami az eddig kiírt pályázatok között a legnagyobb szám. Ugyanakkor néhányan még jelezték, hogy különböző okoknál fogva még nem tudták határidőre elkészíteni a regisztrációs anyagot, és kérték a regisztrációs határidő meghosszabbítását.

Ezért a National Instruments Kft - az Eötvös Loránd Fizikai Társulattal egyetértésben - úgy döntött, hogy a regisztrációs határidőt *MEGHOSSZABBÍTJA 2017. március 31. 24h-ig*.

A regisztrációs határidő meghosszabbítása nem jelenti azonban a *pályamunkák beadási *határidejének a meghosszabbítását, az továbbra is *2017. május 12. 24h *marad. Ezt nem tudjuk meghosszabbítani, mivel különben a zsűrinek nem lesz elég ideje ahhoz, hogy a pályamunkákat értékelje és meghozza a döntést a Science on Stage 2017 fesztivál alkalmával történő eredményhirdetésig!

Kérem, hogy hívják fel a potenciális érdekeltek figyelmét is a regisztrációs határidő *2017. március 31. 24h-ig *történő meghosszabbítására!

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.



  • [Fizinfo] Határidő módosítás! MyDAQ pályázat fizikatanároknak, sukosd, 03/21/2017

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page