Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Megjelent a Magyar Science on Stage Fesztivál (október 7-9) programfüzete

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Megjelent a Magyar Science on Stage Fesztivál (október 7-9) programfüzete


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Megjelent a Magyar Science on Stage Fesztivál (október 7-9) programfüzete
  • Date: Tue, 27 Sep 2016 15:37:58 +0200

Kedves Kollégák!

Felkerült a netre a jövő hét végén megrendezésre kerülő Magyar Science on Stage Fesztivál programfüzete. A fesztivál fővédnöke Prof. Dr. Pálinkás József akadémikus, a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke. A zsűri elnöke Prof. Dr. Kroó Norbert akadémikus.

A programfüzet letölthető PDF <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet_2016.pdf> formátumban (http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet_2016.pdf). A projektek rövid leírásával bővített forma weblap (HTML <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/>) formájában is elérhető. (http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/)
Ez utóbbi fejezetenként is megtekinthető:

- Köszöntik a szervezők <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/index.html#koszonto>
- Mi a Science on Stage? <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/index.html#koszonto>
- A Magyar Science on Stage 2016. október 7-9. <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/index.html#SonSHu>
- A helyszín: Agóra Tudományos Élményközpont, Debrecen <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/index.html#SonSHu>
- A Fesztivál programja <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/index.html#Program>
- A fesztiválon résztvevő projektek (rövid leírások belinkelve) <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/index.html#Projektek>
- A standok elhelyezése a Agóra földszintjén és alagsori szintjén <http://szinpadon-a-tudomany.hu/Programfuzet/index.html#Standok>

- *2016. október 8-án szombaton 14:30-17:00-ig* a *Magyar Science on Stage Fesztivál <http://szinpadon-a-tudomany.hu/flyer2016.pdf>* kinyitja a kapuit, “*Nyílt Délutánt*” tart. A Nyílt Délutánon az érdeklődők megtekinthetik a kiállítást, kipróbálhatják a kiállított eszközöket, találkozhatnak a rendezvényre jelentkezett tanár kollégákkal, sőt még egy látványos színpadi showt is megtekinthetnek.A rendezvényen résztvevő projektek listája*itt elérhető <http://szinpadon-a-tudomany.hu/SonS2016_Jelentkezesek/>*.A Nyílt Délutánon való részvétel *ingyenes*, ám a programra csak *korlátozott számban* tudunk látogatókat fogadni, ezért érdemes előre regisztrálni. Előzetes bejelentkezés 2016. október 7-ig a *regisztracio AT agoradebrecen.hu <mailto:regisztracio AT agoradebrecen.hu>* email címen.

A Fesztivál megnyitása előtt, október 7-én délelőtt 10 h és 11h között lehetőség van az*MTA Atommagkutató Intézet* <http://atomki.hu> laboratóriumainak megtekintésére. Kérjük azokat, akik szeretnének részt venni az Atomki túrán, részvételi szándékukat emailben jelezzék a *szilasi AT atomki.mta.hu <mailto:szilasi AT atomki.mta.hu>* email címen. Jelentkezési határidő: *2016. október 4*.

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.







  • [Fizinfo] Megjelent a Magyar Science on Stage Fesztivál (október 7-9) programfüzete, sukosd, 09/27/2016

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page