Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Science on Stage Utazási támogatás

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Science on Stage Utazási támogatás


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Science on Stage Utazási támogatás
  • Date: Sat, 7 Nov 2015 14:11:29 +0100

Kedves Fizikatanárok, Kedves Kollégák!

A Science on Stage Europe <http://www.science-on-stage.eu/> anyagilag is támogatja a tanárok mobilitását, közös projektek létrehozása céljából. A max. 300 EUR összegű “*Travel scholarship*re” (mobilitási támogatásra) történő jelentkezési lap letölthető innen <http://szinpadon-a-tudomanyhu.web-server.hu/wp-content/uploads/2015/11/Application_for_travel_scholarships_Science_on_Stage.doc> (http://szinpadon-a-tudomanyhu.web-server.hu/wp-content/uploads/2015/11/Application_for_travel_scholarships_Science_on_Stage.doc).

Egy ígéretes finn-magyar együttműködésre mintaként lásd ezt az angol nyelvű blogot <http://www.science-on-stage.eu/page/blog/8/8/912/visiting-hungary-finnish-hungarian-joint-project-follows-on-science-on-stag>. További együttműködésekre is van példa. Ilyen például afrancia-kanadai együttműködés <http://www.science-on-stage.eu/page/blog/8/8/910/canadian-french-follow-up-project-born-at-science-on-stage-festival-2015>, amelynek résztvevői a 2015-ös londoni Science on Stage fesztiválon találtak egymásra.

Azok számára, akiknél ennek az üzenetnek a belső linkjei nem működnek, a hír elérhető és a támogatást kérő lap letölthető a http://szinpadon-a-tudomany.hu oldalról is.

A Science on Stage Europe tájékoztatása szerint ugyan előnyt élveznek azok a delegátusok, akik részt vettek a 2015-ös londoni fesztiválon, de a támogatást mások is megkaphatják. Tehát érdemes pályázni!

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.



  • [Fizinfo] Science on Stage Utazási támogatás, sukosd, 11/07/2015

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page