Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] A fizika mindenkie - aprilis 18

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] A fizika mindenkie - aprilis 18


Chronological Thread 
  • From: Fábián Margit <fabian.margit AT energia.mta.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] A fizika mindenkie - aprilis 18
  • Date: Thu, 02 Apr 2015 08:53:45 +0200
  • Organization: Centre for Energy Research

Kedves Kollegak!

Szeretnem felhivni a figyelmet az Eotvos Lorand Fizikai Tarsulat, „A fizika mindenkie” nevu, 2015. aprilis 18-i orszagos rendezvenyere. A rendezveny celja, hogy a fizika tudomanyat közel vigyuk a diakokhoz, a kozvelemenyhez, megmutatni mindenki szamara, hogy a fizika sokszinu, erdekes, a vilagrol fontos és alapveto informaciokat nyujto, ugyanakkor mindennapi eletunket is befolyasolo, kezzelfoghato es nelkulozhetetlen tudomany.

Rendezvenyunk - eddigi regisztracio alapjan - Soprontol Debrecenig, Gyortol Bekescsabaig, orszagszerte tobb mint /30 kulonbozo helyszinen es tobb mint 40 kulonbozo programmal varja a fizika irant erdeklodoket. /2015 hivatalosan a Feny Eve, ezert a fenyt is unnepeljuk szamos fenyes kiserlettel, kreativ vetelkedovel, erdekes eloadasokkal.

Arra kerem a Kollegakat ha van erdeklodo tanar, diak ismerosuk biztassak, hogy szervezzenek programot, vegyenek reszt a fizika aprilis 18-i unnepen. Sokan vagyunk, de legyunk meg tobben! ez a nap orszagszerte szoljon a fizikarol :)

A rendezveny unnepelyes megnyitoja aprilis 18-an delelott 11.00 oratol kezdodik, az ELTE Lagymanyosi Campuson. A megnyitot kovetoen az ELTE Campuson 18:00 oraig eloadasok, interaktiv kiserletek valamint a Sokszinu Fizika Busz latogathato.

A rendezvenyrol es a tovabbi programokrol, helyszinekrol az erdeklodok a afizikamindenkie.kfki.hu <http://afizikamindenkie.kfki.hu> oldalon tajekozodhatnak. Valamint az esemeny Facebook oldalan.(https://www.facebook.com/pages/A-fizika-mindenki%C3%A9/856273964440075)

Kicsiket es nagyokat, mindenkit- varunk szeretettel minden programunkra - fedezzuk fel a fizika csodalatos, fenyes vilagat!


Udvozlettel,
Fabian Margit
szervezo



  • [Fizinfo] A fizika mindenkie - aprilis 18, Fábián Margit, 04/02/2015

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page