Skip to Content.

fizinfo - [Fizinfo] Tanártovábbképzés a CERN-ben: regisztráció megnyílt.

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

Text archives


[Fizinfo] Tanártovábbképzés a CERN-ben: regisztráció megnyílt.


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Tanártovábbképzés a CERN-ben: regisztráció megnyílt.
  • Date: Tue, 31 Mar 2015 09:24:54 +0200

Kedves Fizikatanár Kollégák!

Az ELFT és a CERN az idén is megrendezi a magyar fizikatanárok szokásos évi cerni továbbképzését (Hungarian Teachers' Program 2015, HTP2015). A továbbképzés idopontja: 2015. augusztus 14. (péntek) délutántól 2015. augusztus 23. (vasárnap) délig. Az utazás különbusszal történik.

A továbbképzésre minden magyar nyelven tanító fizikatanár jelentkezhet. A jelentkezést az Országos Fizikatanári Ankéton (Hévíz) nyitottuk meg. A jelentkezés lezárásának idopontja *2015. május 10. 23:59h*. Ez után már nem fogadunk további jelentkezéseket.

A látogatócsoport maximális létszáma 40 fo. Amennyiben több jelentkezo van (a korábbi években a maximális létszámnál több jelentkezo szokott lenni), elonyt élveznek azok, akik
- a Fizikatanári Ankéton részt vettek és ott jelezték részvételi szándékukat;
- az ELFT tagjai, akik már 2015. évi tagdíjukat is rendezték (a tagdíjak befizetésének meglétét 2015. május 11-én ellenorizzük, tehát addig még be lehet lépni);
- akik még nem vettek részt ilyen továbbképzésen;
- akik vállalják valamelyik tanári kísérleti csoport vezetését.

Megnyitottuk az online jelentkezés lehetoségét: http://cern.sukjaro.eu/cern2015/default.htm

*FONTOS*: mindenki, aki részt szeretne venni, ki kell töltse az online jelentkezési lapot, még akkor is, ha a Fizikatanári Ankéton már elozetesen jelezte részvételi szándékát!! Kérjük, hogy az e-mail címet különös gonddal töltsék ki, mert a kommunikáció a regisztráltakkal ezen az úton történik!

Akik elso körben nem jutnak be a kiutazó csoportba, várólistára kerülnek, ahonnan be lehet kerülni a csapatba akkor, ha az utazó csoportból valaki kiesne (egészségi vagy családi okok miatt). Eddig minden évben volt rá példa, hogy egy-két személy a várólistából került be a csapatba.

A 10 napos út önköltsége 180 eFt, amely magában foglalja az útiköltséget és a szállásköltséget. Nem tartalmazza viszont az étkezés és a kulturális programok költségét. Az idén is pályázunk szponzori támogatásra. Ezek elnyerése esetén ez a költség jelentosen csökkenhet - ahogy az az elozo években is történt.

*Kérjük a Fizinfo olvasóit*, hogy fizikatanár ismerőseik körében terjesszék a továbbképzés hírét. Az a tapasztalatunk, hogy a több fórumon történő meghirdetés ellenére nagyon sok fizikatanárhoz nem jutnak el ezek a hírek, és fogalmuk sincs arról, hogy ilyen lehetőség létezik! A személyes beszélgetést semmilyen más mód nem pótolja.

Üdvözlettel,
Dr. Sükösd Csaba és
Dr. Jarosievitz Beáta.


  • [Fizinfo] Tanártovábbképzés a CERN-ben: regisztráció megnyílt., sukosd, 03/31/2015

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page