Skip to Content.
Sympa Menu

fizinfo - [Fizinfo] Színpadon a Természettudomány 2014. Újabb hírek

fizinfo AT lists.kfki.hu

Subject: ELFT HÍRADÓ

List archive

[Fizinfo] Színpadon a Természettudomány 2014. Újabb hírek


Chronological Thread 
  • From: sukosd <sukosd AT reak.bme.hu>
  • To: fizinfo AT lists.kfki.hu
  • Subject: [Fizinfo] Színpadon a Természettudomány 2014. Újabb hírek
  • Date: Thu, 25 Sep 2014 17:51:50 +0200

Tisztelt Kollégák, Érdeklődők!

Elkészült a *Színpadon a Természettudomány* oktatási fesztivál *előzetes programja*. Itt tekinthető meg: <http://szinpadon-a-tudomanyhu.web-server.hu/?page_id=482> (http://szinpadon-a-tudomanyhu.web-server.hu/?page_id=482).

A fesztivált *2014. október 11-én 10:00 órakor* nyitja meg **/*Prof. Dr. Lovász László*/, Wolf-díjas matematikus, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, a fesztivál tudományos fővédnöke. Az előzetesen regisztrált 53 pályázó közül végül 45 személy küldte el a részletes pályázatát. Ezek közül a zsűri 42 pályázatot tartott alkalmasnak a fesztiválon történő bemutatásra. A fent hivatkozott weblapon a 42 elfogadott pályázat rövid összefoglalója is szerepel. A pályázatok érdekes, látványos, *színes kísérleti bemutatókat* ígérnek, amelyeket a pályázók a nap folyamán többször is bemutatnak saját kiállítási asztaluk mellett az érdeklődőknek.

A fesztivál ideje alatt az MTA Atomki udvarán megtekinthető lesz a "*Sokszínű fizika*" busz kiállítása, valamint a DÖFI (Debreceni Összefogás a Fizikáért) Egyesület fiataljainak*kísérleti bemutatója* is.

*A fesztivál nyilvános és ingyenes*; arra várunk és hívunk mindenkit, akit érdekel a /*matematika, fizika, kémia, biológia és informatika*/ és ezek tanítása; valamint azokat a családokat, akik motiválni szeretnék a gyermekeiket ezek felé a tudományágak felé.

Legyen ez a nap a hazai természettudomány-tanítás ünnepe, vegyünk részt rajta minél többen, tekintsük meg a pályázó tanárok innovatív ötleteit és munkáját!

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba,
a Szervezőbizottság vezetője.


  • [Fizinfo] Színpadon a Természettudomány 2014. Újabb hírek, sukosd, 09/25/2014

Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of Page